Wie zijn wij

Geplaatst op

sportarts Valentijn Rutgers in Meppel DrentheValentijn Rutgers

Sportarts Valentijn Rutgers was tot januari 2013 gedurende 10 jaar werkzaam als sportarts in het Diaconessenhuis in Meppel en is sinds 1 januari 2013 de zelfstandige praktijk Sportgeneeskunde Drenthe gestart. Valentijn was sportarts van de heren en dames kernploegen schaatsen, marathonschaatsteams NUON en Dasia, schaatsteam Team Telfort, Nederlands heren basketbalteam, jong oranje heren volleybal en was chef-arts op de Olympische Spelen van Nagano (1998). Daarnaast is hij 12 jaar (1998-2010) lid geweest van de medische commissie van de KNWU, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter. Tevens was hij (1990-1996) lid/voorzitter van de medische commissie van de KNAV (NKBV). Momenteel is Valentijn sportarts van het dames voetbalteam van SC Heerenveen en van het marathonschaatsteam van Bouw Select. Ook is Valentijn betrokken als sportarts bij regionale topsporters (schaatsers, wielrenners, mountainbikers, motorcrossers). Valentijn is lid van de expertgroep Wielrennen van de Vereniging Sportgeneeskunde en is gekwalificeerd sportduikkeuringsarts.
Valentijn heeft in het verleden diverse sporten uitgeoefend waaronder voetbal, judo, squash, skiën en bergsport. Nu is hij met name nog actief als wielrenner (race en ATB) en skiër.

Bij afwezigheid van Valentijn kunt u waarnemend sportarts Pamela Schendelaar in Meppel tegenkomen.

foto site

Marieke Kreulen

Marieke is het eerste aanspreekpunt bij Sportgeneeskunde Drenthe. Als secretaresse staat ze je altijd te woord met een gezellige babbel. In haar vrije tijd geeft ze bodypump en bokslessen. In de weekenden staat ze bij het hockeyveld of tennisbaan haar dochters aan te moedigen.

 

Met Jutta Hulshof, sportpsycholoog werken wij samen. Meer informatie kunt u vinden via haar site

Trea ten Kate heeft een praktijk voor Vitaal Personeel. Meer informatie is te vinden op haar site.

Zelfstandige sportartsen Nederland is een collectief van Sportartsen in Nederland. Zie hier hun gezamenlijke site, waarbij wij ook aangesloten zijn.